Mind

Succesul – 10 moduri de a-ți debloca mintea spre a avea succes

0 moduri de a-ți debloca mintea

Succesul – Creierul nostru este o parte puternică a noastră. Este mai mult sau mai puțin un super-computer construit în interiorul unei ființe umane.

Deși este mai complex decât acesta, creierul are posibilitatea de a debloca succesul și creșterea nelimitate în viața noastră.

Partea cea mai importantă este să înțelegem cum este posibil totul. Și s-ar putea să fi surprins de ceea ce ar putea fi acest răspuns –

Este puterea minții.

Puterea minții este simplă, dar deblocarea ei este o cu totul altă problemă. Există multe bariere în calea oamenilor atunci când încearcă să deblocheze acest potențial pentru a-și atinge succesul bine meritat.

Așadar, pentru a te ajuta în acest sens, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să te dezvolți și să începi să îți deblochezi puterea minții, pentru a-ți accesa succesul.

Un fapt cunoscut despre oameni este că, deși creierul nostru este incredibil de puternic, oamenii folosesc doar o fracțiune din potențialul său. Motivul pentru care facem asta se datorează a două lucruri:

Creierul nostru este bombardat în mod constant cu informații pentru a ține pasul.

Și mintea noastră subconștientă.

Într-adevăr, creierul nostru este capabil să stocheze cantități uriașe de informații, dar mintea noastră deleagă această sarcină minții noastre subconștiente. De exemplu, toate informațiile pe care le primim de la simțurile noastre se mută în mintea noastră subconștientă.

Motivul pentru care face acest lucru este, din nou, creierul nostru ar exploda dacă ar trebui să revizuiască și să proceseze fiecare detaliu pe cont propriu.

Dar, în același timp, modul în care funcționează în prezent creierul nostru este adesea marea barieră cu care se confruntă oamenii atunci când își deblochează puterea minții. În esență, atingerea subconștientului nostru înseamnă să ne folosim puterea minții și ceea ce este ea.

Cum funcționează puterea minții tale?

Deblocarea puterii minții noastre se reduce la înțelegerea modului în care funcționează mintea noastră subconștientă. Fie că dorim să fim creativi sau să avem succes în domenii ale vieții noastre, vom avea nevoie de ajutorul minții noastre subconștiente.

Dar cel mai important aspect este că, mintea noastră subconștientă ne poate aduce multe oportunități pentru a reuși și a ne dezvolta. Tot ceea ce trebuie să facem pentru aceasta este să avem un scop în minte.

Cum putem să ne deblocăm puterea minții și să avem mai multe oportunități și creștere?

succesul

Pentru cei care caută să-și deblocheze puterea minții, iată câteva strategii pe care le-aș sugera:

  1. Fii conștient de ceea ce îți pui în cap

Primul pas pentru a-ți debloca puterea minții este eliminarea gândurilor negative. Acest lucru înseamnă să elimini auto-ironia negativă și să lași deoparte frica.

Acesta este un pas important, deoarece acestea îți desființează sistemul actual de credințe. Deși poate că nu ești o persoană credincioasă, există anumite lucruri în care crezi.

Ce credeți despre munca ta? Dacă o găsești plictisitoare, mintea ta va crede și te va face să simți și să acționezi pe baza acestor emoții.

Dar relația pe care o ai cu copiii, rudele, partenerul sau colegii de muncă? Aceste credințe se vor infiltra în modul în care îi tratezi pe cei din jur.

Ce crezi despre viața ta în general? Acele convingeri vor influența modul în care îți privești viața.

Acestea sunt exemple, dar se aplică și altor aspecte ale vieții. Așadar, asigură-te că nu nutrești temeri și nici nu privești aceste aspecte într-o lumină negativă.

  1. Lucrează la dorință

În timp ce mintea noastră subconștientă acționează asupra negativității, va acționa și asupra pozitivității. În special, se hrănește din dorința transmisă. Din nou, puterea minții noastre trebuie să aibă un scop în minte și, dacă acel scop este alimentat de dorință, mintea noastră va face presiuni pentru asta.

Știm acest lucru pentru că am văzut acest lucru de nenumărate ori. Antreprenorii care își ating succesul, sportivii care devin numărul unu și multe alte persoane de succes au reușit datorită unei dorințe profunde.

Și, cel mai bine, putem debloca asta prin câteva metode simple:

Atunci când înveți ceva, petrece mai mult timp lăsând acea informație să se afunde în tine.

Setează-ți subconștientul să caute oportunități de a folosi informația pentru a-ți atinge obiectivele.

Nu îți fie teamă să explorezi și să îți extinzi setul de abilități și în acel domeniu.

  1. Ai sursele potrivite

Un blocaj comun de care se lovesc oamenii este lipsa de cunoștințe. De multe ori, oamenii știu că anumite domenii reprezintă probleme în viața lor, dar nu știu de unde să înceapă. Sau poate că locul de unde își iau informațiile nu este cea mai bună sursă.

Oricare ar fi cazul, este important să căutăm cunoștințele potrivite și să le provocăm și noi. Oamenii se mulțumesc cu citirea unei singure cărți, cu citirea unui articol sau cu participarea la un seminar. Dar este acel conținut adevărat?

Doar pentru că o singură persoană a spus ceva nu înseamnă că este automat adevărat. În calitate de persoană care învață încă, este de datoria noastră să luăm informația la adevărata valoare și să o prelucrăm.

Are sens? Se aplică informația la situația ta specifică? Poți să o folosești? Ai încercat?

Asta nu înseamnă că nu trebuie să cauți niciodată răspunsuri sau să respingi totul, ci mai degrabă să cântărești informațiile și să le măsori.

  1. Dă-ți un impuls pentru a învăța

Alimentând punctul anterior, foamea ta de cunoaștere și de învățare nu ar trebui să fie mică. Dar nu ar trebui să fie nici atât de mare încât să te limitezi la a învăța și nu la a aplica.

Deși este un act de echilibrare, aceasta este una dintre cheile pentru a-ți debloca puterea minții. Pentru a face acest lucru, gândește-te la modul în care parcurgi informațiile:

Asigură-te că ceea ce citești este ceva ce te pasionează.

Nu numai atât, dar atunci când aplici acele informații, găsește motive pentru a fi entuziasmat de ele. Asigură-te că ceea ce faci te inspiră.

  1. Fii deschis la schimbare

succesul

Frica și autoflagelarea negativă nu sunt singurele obstacole cu care trebuie să te confrunți pe drumul spre succesul tau. Un alt aspect este îndoiala și incertitudinea. Da, viitorul este un mister și este posibil să experimentăm eșecuri, dar schimbarea vine mereu.

Oamenii spun că sunt deschiși la ideea de schimbare, dar puțini fac saltul atunci când contează. Ei tremură și se simt inconfortabil în fața ideii de a ieși din ceea ce este atât de familiar.

Pentru a-ți debloca puterea minții, este necesar să fii deschis la schimbare. La urma urmei, a avea mai mult succes sau a fi mai creativ reprezintă o schimbare de perspectivă și în viață.

Asta nu înseamnă că trebuie să faci schimbări masive chiar în acest moment.

Concentrează-te pe a face pași mici. În loc să mergi cu mașina la serviciu, ai putea lua în considerare să mergi cu bicicleta sau să iei autobuzul. ( asta dacă nu locuiești ca și mine în afara orașului… și e cam departe sa vii cu bicicleta… dar cred ca ai înțeles ideea… )

Dacă vrei să îți îmbunătățești relația cu partenerul, începe să spui “Te iubesc” mai des și să o spui serios.

Schimbarea nu trebuie să fie un salt mare. Ea poate veni în moduri subtile și mici care creează valuri mai mari în viața noastră.

  1. Permite-ți să fii creativ în drumul spre succesul mult dorit

Mulți oameni își pun fericirea în funcție de diverse obiective în viață. Îi vei auzi spunând “Voi fi fericit când voi fi cu 5 kilograme mai slab” sau “Voi fi fericit când îmi voi pune afacerea pe picioare” și aici putem continua la nesfârșit…

Dar la aceste afirmații, eu spun “De ce să nu fii fericit chiar acum?”.

Aceste afirmații nu sunt bune pentru că ne legăm fericirea și creșterea noastră de rezultate specifice. Este o mentalitate teribilă pentru că îți spui ție însuți că ești nefericit acum și că singurul lucru care contează este să realizezi aceste lucruri. Acest lucru creează și mai multe probleme dacă viziunea ta asupra succesului este deformată.

Permite-ți chiar acum să fii fericit și să crezi că viața ta de acum este bună.

Da, ar putea fi mai bună, dar nu uita că puterea minții noastre se hrănește cu energie pozitivă și negativă. Aceasta, la rândul ei, are un impact asupra a ceea ce se întâmplă în jurul nostru și asupra modului în care vedem aceste aspecte.

  1. Nu lăsa gândurile altora să îți influențeze succesul

Atunci când ajungi la un punct de succes sau de schimbare, oamenii vor reacționa diferit la tine. Acordă atenție la modul în care răspund oamenii și îți poate da o indicație pentru modul în care se descurcă cu viața lor.

Toate acestea contează pentru că modul în care privesc anumite aspecte ale vieții lor va fi proiectat și asupra ta. Orice temeri, îndoieli sau negativitate pe care le au va fi transmisă mai departe.

Amintește-ți că propriile lor sentimente și opinii în aceste domenii, nu se aplică la cine ești acum și la ceea ce ești capabili să faci.

  1. Fii în preajma oamenilor și lucrurilor pozitive

Cu cine te înconjori este foarte important. Ca regulă, petrece timp cu oameni pozitivi. Acest lucru nu înseamnă oameni care spun mereu “da”, dar cel puțin, sunt pozitivi.

Ceea ce ajută, de asemenea, este să ai și alte domenii care să îți ofere întăriri pozitive. Asigură-te că lucrurile pe care le faci îți aduc bucurie și fericire.

 

  1. Vorbește de succes în prezent

Ceea ce vreau să spun prin aceasta este să îți schimbi modul de a vorbi atunci când vorbești despre succes. În loc să spui lucruri de genul “Sper să fac asta într-o zi”, antrenează-te să spui: “Lucrez la asta chiar acum”.

În loc să te gândești la “Voi fi fericit după ce voi obține un nou loc de muncă”, gândește-te la “Pot să lucrez pentru a fi mai fericit chiar acum cu ceea ce am în viața mea”.

Similar cu ceea ce am menționat mai devreme, atunci când asociem succesul, creativitatea sau fericirea în viitor, este ușor pentru mintea noastră să ne spună că s-ar putea să nu vină niciodată. Toate acestea se schimbă atunci când ne spunem că avem mijloacele de a ajunge acolo chiar acum și alegem să ne simțim fericiți acum și nu mai târziu.

  1. Găsește-ți reținerile

În ciuda tuturor acestor temeri, îndoieli și negativitate, pot exista și alte domenii în care avem rețineri. Pentru unii dintre noi, încercăm să facem un lucru și apoi ne oprim brusc. Sau poate că amânăm și nu ne deranjăm în legătură cu acest lucru.

Oricare ar fi cazul, există un motiv pentru care facem asta. Așa că acordă-ți timp pentru a-ți da seama care este acela. O modalitate de a face acest lucru este de a-ți adresa una din următoarele întrebări:

De ce te simți bine când amâni acest lucru? În ce fel obținerea a ceea ce îți dorești în viață te face mai vulnerabil?

Gânduri finale

Deblocarea puterii minții tale spre succesul tău mult dorit este o chestiune de lucru cu subconștientul tău. Este vorba de abordarea nevoilor urmate de oferirea unui scop subconștientului tău pentru a lucra cu tine.

Atunci când ai această combinație, vei putea să te folosești de puterea minții tale și să creezi ceea ce îți dorești. Fie că este vorba de a fi mai creativ sau de o cale spre succes, poți crea orice cu puterea minții tale.

Dacă simți că ai nevoie de ajutor și susținere , sau simți că nu poți face asta singur, programează un call cu colegii mei și vedem cum te pot ajuta.

 

Previzualizează(se deschide într-o filă nouă)

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button