Citim și învățăm

Instrumentele titanilor- Tim Ferris – despre obiceiurile oamenilor bogati

Obiceiurile oamenilor bogati

 

Obiceiurile oamenilor bogati –

Prin succesul său din Săptămâna de lucru de 4 ore, cărțile ulterioare și podcast-ul său, Tim Ferris a întâlnit și a intervievat mulți „mari” sau titani așa cum îi numește.

Tim Ferris este un experimentator auto-mărturisit și căutător de cunoștințe.

De asemenea, el a luat note religioase. Această carte este o colecție de tactici, rutine și obiceiuri ale miliardarilor, persoanelor publice și artiștilor de talie mondială.

Și care își revizuiesc interviurile și interacțiunile cu peste 200 de oameni de-a lungul anilor.

Instrumentele titanilor  este împărțită în trei secțiuni – sănătate, bogăție și înțelepciune.

Apoi, fiecare capitol din secțiune evidențiază discuțiile sale cu o persoană din această secțiune. De fapt, fiecare persoană îi reprezintă pe toți trei .Sănătoși, bogați și înțelepți în sensul că fiecare excelează în propriile domenii.

De asemenea, o temă comună în carte este că fiecare dintre acești mari și-au recunoscut punctele slabe și și-au maximizat punctele forte.

Toși avem defecte, dar ne concentrăm asupra punctelor forte.

„Nu este o măsură de sănătate să fii bine adaptat la o societate profund bolnavă”

– J. Krishamurti

De ce mi-a plăcut această carte:

Această carte este o bogăție de cunoștințe. Poate fi copleșitoare și probabil nu este un singur tip de carte citită.

Cartea oferă atât de multe tactici și instrumente pentru a le încerca în viața de zi cu zi, prezinta obiceiurile oamenilor bogati, obiceiuri ce pot influenta si inspira pe oricine.

O temă comună a tuturor acestor mari titani este, totuși, disciplina și concentrarea în rutinele lor zilnice și punctul de mijloc în procesele lor de gândire.

Deși acești experți sunt câștigătorii extremi în domeniile lor, toți păreau să aibă mentalitate de a câștiga încet și constant cursa.

Cartea are într-adevăr două calități.

 

În primul rând, ne prezintă obiceiurile unor oameni destul de uimitori de care nu am auzit niciodată.

Sunt destul de impresionat de curiozitatea autorului de a căuta și de a cunoaște toți acești titani. În al doilea rând, în realitate, fiecare titan ar putea și are adesea cel puțin o carte… Dacă nu mai multe, scrise despre el. Acest format oferă cele mai importante momente și suficiente informații pentru a le dezvălui expertiza.

Instrumentele titanilor este acum o carte de resurse pentru a trece continuu și a extrage înțelepciunea și instrumentele titanilor.

Putem să aflăm cele mai importante aspecte, obiceiurile și rutinele care i-au condus să ajungă acolo unde au ajuns. Efectiv obiceiurile oamenilor bogati….

Recomand cu drag, acestă carte este un must read… eu am fost pe deplin fașcinat… te invit și pe tine să o citești… este ușor de parcurs și cu foarte multe învățăminte de luat cu tine în călătoria ta.

Îți poți salva mulți ani dacă începi să faci măcar cate ceva din ce scrie în carte…

Poti invata foarte multe despre obiceiurile oamenilor bogati, te poti inspira din ele si sa incepi sa lucrezi la obiceiurile tale.

 

 

Mai multe detalii pe: https://lglconsulting.eu/

Previzualizează(se deschide într-o filă nouă)

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button