Mind

Oameni fericiti – Ce știu oamenii de succes despre viață

Ce știu oamenii de succes despre viață

Oameni fericiti –

Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o din trăirea pe această planetă este ceea ce știe orice persoană fericită, de succes, optimistă despre viață.

Că toți vom trăi momente bune și momente rele, că toți vom avea zile triste și momente fericite. Că nimic în viață nu este permanent. Și că succesul și fericirea noastră depind de capacitatea noastră de a parcurge aceste valuri de schimbare cu calm.

Oameni fericiti, de succes, optimiști, ei nu sunt scutiți de încercările și necazurile vieții.

De fapt, unii dintre cei mai fericiți, cei mai de succes și optimiști oameni pe care îi cunosc au fost nevoiți să depășească circumstanțe incredibil de dificile pentru a ajunge acolo unde sunt astăzi. Dar ceea ce au toți în comun este capacitatea lor neobișnuită de a-și muta atenția către o parte mai înaltă a lor.

Ei își permit să se îndepărteze temporar de acele momente care îi doboară sau le provoacă durere. Și încep imediat să se concentreze asupra aspectelor din viața lor care le aduc bucurie și le ridică moralul.

Se simt binecuvântați pentru lucrurile pe care le-a dat viața. Mai degrabă decât să blesteme lucrurile pe care le-a refuzat viața sau lucrurile nedorite pe care le aruncă viața.

Ei găsesc râsul în momentele grele și uneori chiar în cele mai rele. Dar ei pur și simplu nu își acoperă ochii și ignoră faptul că trec printr-o perioadă dificilă – ei știu instinctiv când să-și schimbe mentalitatea către ceva care îi va pune pe o cale mai productivă.

În realitate, toți avem puterea de a face asta. Și este ceea ce se numește  „schimbare de putere în focalizare”.

oameni fericiti

A fi capabil să creezi o schimbare de putere în focalizare este un obicei care poate avea un impact extraordinar asupra vieții tale. De ce? Pentru că este un răspuns direct la întrebarea pe care viața ți-o adresează mereu:

Cine te crezi?

Nu poți opri viața să arunce cu lucruri în tine. Nu poți opri lucrurile neașteptate să interfereze cu obiectivele și visele tale.Dar poți alege cum să răspunzi.

Când te îndepărtezi temporar de situațiile dificile și îți îndrepți atenția către ceva care te face să te simți bine, îți reînnoiești spiritul și îți hrănești sufletul, însăși esența a ceea ce ești. Îți reîncarci bateria interioară cu forța emoțională necesară pentru a merge mai departe. Când te întorci pentru a face față situației care provoacă neliniște în viața ta, ceea ce inevitabil trebuie să faci, te vei simți mai puțin copleșit și răspunsurile îți vor veni mai ușor. Acest lucru se datorează faptului că ți-ai calmat sistemul nervos până la punctul în care poți accepta situația, mai degrabă decât să o lași să te controleze.

Poți alege oricând să treci la o stare de spirit mai sănătoasă atunci când se întâmplă lucruri nedorite.

Oameni fericiti, de succes și optimiști, ei știu că, indiferent de ce s-ar întâmpla, viața continuă. Și pot alege să se concentreze asupra lucrurilor care îi împuternicesc.

Ei refuză să renunțe la dreptul lor de a se bucura de viață. Si ghici ce?

La fel poti si tu.

O schimbare de putere a focalizării, chiar dacă doar pentru câteva momente, poate avea un efect profund asupra modului în care faci față oricărei provocări și te poate ajuta să înțelegi marea dualitate a vieții.

Cu alte cuvinte, nu poți cunoaște pacea adevărată până când nu experimentezi haosul. Nu poți cunoaște bucuria decât dacă ai simțit durere. Dimpotrivă, oricâte lacrimi ar putea cădea, mai este loc de zâmbet, și chiar de râs. Trebuie să experimentezi un capăt al spectrului emoțional pentru a-l aprecia pe deplin pe celălalt. O schimbare a puterii în focalizare este o abilitate care îți hrănește sufletul și schimbă semnificativ modul în care vezi viața. Poate fi îmbunătățit prin practică și este cheia pentru a-ți crea o viață fericită.

Așa că îți recomand să încerci o schimbare de putere în focalizare. Îndepărtează-te temporar de acele momente care te doboară și concentrează-te asupra aspectelor din tine care te ridică. Binecuvântează lucrurile pe care ți le-a dat viața, în loc să blestemi ceea ce îți lipsește. Și găsește întotdeauna râsul în momentele grele.

Aceasta este ceea ce știu acei oameni fericiti, de succes și optimiști.

Nimic nu te poate opri să încerci și tu asta 🙂

 

oameni fericiti

Previzualizează(se deschide într-o filă nouă)

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button