Mind

Legea atractiei – 6 moduri de a-ți manifesta visele folosind această lege

Legea atractiei – Te-ai întrebat vreodată cum se face că unii pot atrage mai mult succes decât alții, cu același efort?

Ei bine, aici intră în scenă Legea atractiei. Pentru începători, Legea atractiei este capacitatea unei persoane de a atrage în viață lucrurile pe care se concentrează.

În termeni simpli, poți manifesta lucruri în viața ta, ceea ce gândești, simți și vorbești.

Cu toate acestea, este mai ușor de spus decât de făcut.

Legea atractiei nu este o baghetă magică ce îți poate obține lucrurile la care visezi dintr-o singură suflare.

Te invit să  parcurgem câteva modalități eficiente de a-ți manifesta visele folosind Legea atractiei.

Vizualizarea senzorială

Legea atractiei

Te-ai întrebat vreodată cum se face că unii pot atrage mai mult succes decât alții, cu același efort?

Ei bine, aici intră în scenă Legea Atracției. Pentru începători, Legea Atracției este capacitatea unei persoane de a atrage în viață lucrurile pe care se concentrează.

În termeni simpli, poți manifesta lucruri în viața ta, ceea ce gândești, simți și vorbești.

Cu toate acestea, este mai ușor de spus decât de făcut.

Legea atracției nu este o baghetă magică ce îți poate obține lucrurile la care visezi dintr-o singură suflare.

Primul pas spre manifestare prin Legea Atracției este crearea unei vizualizări creative sau senzoriale. Aceasta este similară cu crearea unui obiectiv pentru tine și cu a decide ce anume ai nevoie în viața ta.

Proiectează o imagine mentală a ceea ce îți dorești  în viața reală. Acum, vizualizează această imagine în imaginația ta și simte emoțiile legate de vis.

Acest lucru te ajută să creezi un tablou de viziuni sau un tablou de vise și astfel vei face primul pas către manifestarea viselor tale.

Scapă de gândurile limitative

Un lucru important pe care trebuie să îl știi despre Legea atracției este că manifestezi ceea ce gândești. Dacă ai gânduri pozitive, vei manifesta pozitivitatea în viața ta reală. Cu toate acestea, dacă ai gânduri negative, vei atrage doar negativitate, trebuie să ai mare grijă.

Astfel, dacă ești în căutare de ceva bun și pozitiv în viața ta, trebuie să te gândești și să le vizualizezi. Gândurile negative și credințele limitative nu ar aduce decât defecte și lucruri negative în viața ta.

Astfel, dacă vrei să atragi lucruri bune, începe să îți schimbi gândurile din negative în pozitive. Acest lucru acționează ca un semnal pentru Univers că tu cauți doar pozitivitate, iar negativitatea nu are loc în viața și visele tale.

Fă curățenie în dezordinea emoțională

Legea atracției nu funcționează bine dacă ai dezordine emoțională. De altfel, această dezordine poate fi orice, fizică, mentală, emoțională sau digitală. Motivul este că viața ta nu va avea niciun spațiu pentru ca ceva pozitiv să intre dacă drumul este restricționat de dezordine.

Astfel, experții sfătuiesc să eliberezi spațiul fizic și emoțional dacă vrei să îți manifestezi visele pozitive. Trebuie să găsești soluții la problemele care te frământă de multă vreme și să te ocupi de povara emoțională care le însoțește, dacă există.

Menține o listă de griji

Creierul uman menține o înclinație către negativitate sau gânduri negative. Acesta este motivul pentru care noi, oamenii, avem tendința de a ne face griji chiar și pentru lucruri minore. Cu toate acestea, aceste îngrijorări se pot reflecta în mod semnificativ în calea manifestării Legii atracției.

Astfel, pentru a se asigura că acest lucru nu se întâmplă, experții recomandă menținerea unei liste de îngrijorări. Această listă de îngrijorare ar trebui să conțină o listă de griji care te deranjează continuu. Păstrarea acestei liste în fața ta te va ajuta să îți revizui problemele și te va ajuta să eliberezi energia asociată cu sentimentul de a fi blocat.

La rândul său, creierul tău va primi un semnal că îngrijorarea este pur și simplu o pierdere de energie, iar acest sentiment va trece apoi în subconștientul tău.

Scrie-ți dorințele

Scrierea sau scrierea unui scenariu este, din nou, un aspect esențial al manifestării. Notează o listă cu lucrurile pe care îți dorești să se întâmple, o zi pe care ți-ai dori-o în viitor sau orice persoană pe care ai vrea să o întâlnești.

De asemenea, iată câteva lucruri pe care să le reții în timp ce îți redactezi scenariul pentru succesul prin manifestarea viselor. Asigură-te că scrii scenariul la timpul prezent, ca și cum lucrurile s-ar întâmpla chiar acum. Acest lucru ți-ar întări convingerea că visul se va împlini și se va manifesta în mod eficient prin Legea atracției.

Implică-te în lucrurile pe care le iubești

Atunci când faci lucruri pe care le adori, îți crește coeficientul de pozitivitate. Întâlnirea cu oameni pe care îi iubești, vizitarea locurilor care îți plac și citirea cărților pe care le apreciezi sunt câteva lucruri simple, dar eficiente, care cresc coeficientul de pozitivitate din viața ta.

Creșterea pozitivității acționează din nou în favoarea Legii atracției care lucrează în vederea manifestării viselor bune în realitate.

De asemenea, urmarea acestor lucruri simple arată că nu trebuie să faci nimic semnificativ pentru a fi fericit în viață. Semnalând Universului despre ceea ce apreciezi în viața ta, poți atrage cu ușurință mai multă bucurie și fericire.

A fi în viață este în sine un miracol, iar ființele umane dețin puterea de a-și transforma visele în realitate cu ajutorul Legii atracției.

Mai rămâne să iei măsurile adecvate pentru a manifesta legea menționată în viața proprie.

Nu este niciodată prea târziu să începi să faci ceva pentru tine, pentru dezvoltarea ta.

Dacă ai nevoie de sprijin pe acest parcurs, îți las mai jos câteva  link-uri care îți pot fi de folos.

My Journey Journal: https://myjourneyjournal.ro/

Legea atractiei

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button