Citim și învățăm

The Virgin Way – Richard Branson- o carte despre ascultare

The Virgin Way

 

Ascultare

Volumul The Virgin Way – Cum să asculți, să înveți, să râzi și să conduci

cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson. Oferite în urma experiențelor și întâmplărilor care l-au făcut unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antreprenori.

Branson își împărtășește cunoștințele cu atenția și optimismul unui prieten apropiat. Care te va învăța să fii mai inovator. Îți va spune cum poți conduce o companie doar ascultând la ce se întâmplă în jurul tău. Cum să ajungi să-ți placă munca ta și multe altele.

Branson consideră că a făcut cea mai bună alegere când s-a retras de la școala de business. Pentru că, în opinia sa, dacă s-ar fi conformat normelor după care se construiește o afacere, este posibil ca nici Virgin Records, nici Virgin Atlantic să nu fi existat vreodată.

Multe dintre reușitele lui Branson se datorează încăpățânării sale de a nu respecta și de a reinventa regulile.

În volumul de față, vei vedea cum reușește să facă toate aceste lucruri.

Este o diferență între a fi lider și a fi șef…

Aceasta este o carte despre leadership scrisă de cineva care nu a citit niciodată în viața lui o carte despre leadership.

În timp ce construia Grupul Virgin pe parcursul a patruzeci de ani, Richard Branson nu s-a sfiit niciodată să abordeze provocări aparent ciudate. Pe care alții (inclusiv proprii săi colegi, în multe ocazii) le considerau de-a dreptul nebunești. A înfruntat giganți precum British Airways și a câștigat… Dar și monștri precum Coca-Cola și a pierdut.

Acum, Branson ne oferă o privire din interior asupra stilului său de conducere uimitor de diferit. Despre ascultare, despre cum sa razi si cum sa fii un lider adevarat.

Aflăm cum distracția, familia, pasiunea și arta muribundă de ascultare sunt componente cheie pentru ceea ce familia sa extinsă de angajați din întreaga lume a numit întotdeauna (cu un clinchet de ochi) “Virgin Way”.

Această perspectivă unică vine de la un om care a renunțat la școală la șaisprezece ani, suferă de dislexie și nu a lucrat niciodată pentru altcineva în afară de el însuși. Poate că este faimos pentru că gândește în afara cutiei – o expresie pe care o disprețuiește -, dar Branson afirmă că

“nu va trebui niciodată să gândești în afara cutiei dacă refuzi să lași pe cineva să construiască una în jurul tău”.

Dacă vrei să afli mai multe de la unul din liderii mondiali, despre ascultare, despre cum sa conduci, îți recomand cu drag aceasta carte.

 

Am vorbit despre ea si pe canalul meu de youtube, îți las link-ul mai jos, poate vrei să asculți.

https://www.youtube.com/watch?v=2iV0kKbbjnA&t=4s

Previzualizează(se deschide într-o filă nouă)

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button