Mind

Abundenta – Ce este și cum să te bucuri de ea?

Cum atragi abundenta in viata ta

Abundenta? Sigur ai auzit despre ea…

Dar știi și cum o putem atrage în viața noastră?

Cel mai bun mod de a înțelege ce înseamnă abundenta și de a ști cum să o manifestăm în viața noastră este să definim sensul acestui cuvânt.

Ce este abundenta?

Să definim abundența și să încercăm să-i găsim sensul.

Originea cuvântului provine din latină – “abundantia”.

Abundenta înseamnă o cantitate foarte mare de ceva.

Este tendința înnăscută a naturii și a vieții de a se manifesta, de a crește și de a deveni mai mult.

Este tendința forței vitale de a produce mai mult și de a crea mai mult din orice. Întotdeauna există noi copaci, noi plante, mai multă hrană și noi afaceri.

În mod constant se inventează lucruri noi. Se produc mașini noi. Se construiesc case noi și se creează noi locuri de muncă.

Oamenii de știință spun că Universul este mereu în expansiune și în creștere și chiar se creează noi stele. Aceasta este generozitatea la nivel cosmic.

Abundenta

Abundenta înseamnă belșug, iar aceasta este peste tot în Univers. Ea poate apărea și în viața personală, dacă o lași să apară.

Abundenta apare sub forma unei multitudini de copaci, plante, animale și diverse forme de viață, dar și sub forma unui număr nesfârșit de stele și Universuri.

În mod constant se creează noi stele, cresc noi copaci, se nasc noi oameni și se descoperă noi surse de energie.

Universul pare să creeze în mod constant lucruri noi, ceea ce înseamnă creștere și expansiune constantă. Nu există nicio limită pentru această expansiune.

Trăiți într-o lume în care abundenta de orice este un fapt.

Tot ce trebuie să faci este să atragi o parte din această bogăție în viața ta. Acest lucru devine posibil prin legea atracției și prin puterea de manifestare.

Abundența nu apare doar ca abundență de bani, bogăție și posesiuni, așa cum cred majoritatea oamenilor. Ea se manifestă, de asemenea, în multe alte moduri.

Se poate manifesta ca opulență de dragoste, prietenie, cunoștințe și sănătate.

Ce înseamnă să fii abundent?

În ce domenii ale vieții se manifestă ea?

Așa cum am spus mai devreme, abundența se manifestă în multe feluri. Iată câteva dintre aceste moduri:

 • Se manifestă ca abundență de iubire.
 • Ca abundență de prietenii.
 • Ca un număr mare de oportunități.
 • Se poate manifesta ca abundență de distracție.
 • Se poate manifesta prin abundență de mâncare.
 • Este posibil să existe abundență de fapte bune.
 • Este posibil să ai multă energie.
 • Există o multitudine de copaci, iarbă sau apă.
 • Poți să îți creezi abundență de timp pentru a face ceea ce dorești.
 • De asemenea, poți avea abundență de spiritualitate în viața ta.
 • Poate exista chiar abundență de prudență, gândire, acțiune sau grijă.

Există abundență de orice pe această planetă. S-ar putea să nu ai acces la aceasta acum, pentru că te înstrăinezi de ea și o împiedici să se manifeste în viața ta.

Acest cuvânt înseamnă, de asemenea, plenitudine, prosperitate, belșug, belșug, belșug și abundență. Înseamnă plenitudine și abundență de ceva.

Cum să atragi abundenta în viața ta?

Pentru a face acest lucru trebuie să te simți abundent. Trebuie să dezvolți “conștiința abundenței”.

Abundenta

Imaginează-ți că abundenta se manifestă deja într-un anumit domeniu al vieții tale. Simte-o și bucură-te de acest sentiment.

S-ar putea să te întrebi acum: “Ce să fac dacă nu știu ce anume îmi doresc?”. S-ar putea să te întrebi: “Nu pot să-mi imaginez lucrurile în mod clar”.

Răspunsul este că nu contează. Sentimentul contează. Simte-te abundent și bucură-te de acest sentiment. Fă acest lucru de mai multe ori pe zi, timp de câteva minute. Nu este nevoie să îți imaginezi o situație sau un obiect. Doar simte-te atât de bine încât abundența se manifestă în viața ta.

“Conștientizarea abundenței” înseamnă – să devii conștient de existența abundenței din orice, să o simți în viața ta și să te conectezi cu ea, chiar dacă nu pare să facă parte din viața ta în acest moment.

Cu această stare de conștiință simți și crezi că faci parte din plenitudinea Universului.

Acest tip de conștientizare îți deschide mintea pentru a vedea opulența și bogăția a tot ceea ce te înconjoară și pentru a recunoaște oportunitățile.

Acest tip de conștiință străpunge convingerile limitative ale minții tale și îți deschide mintea către oportunități mai largi și către un punct de vedere mai larg.

Nu îți limita gândirea

Dacă simți că nu faci parte din abundența Universului, este pentru că nu îți permiți să gândești în mod nelimitat.

Îți limitezi gândurile la lucrurile care există în viața ta în acest moment. Trebuie să îți extinzi viziunea și orizonturile către oportunități mai mari.

Există abundență de tot ceea ce Universul și toată lumea face parte din el, indiferent unde trăiește și indiferent de situația și circumstanțele fiecăruia.

Pentru a participa la această bogăție infinită, trebuie să îți deschizi mintea către ea, să o simți și să te aștepți la ea.

Una dintre modalitățile de a-ți deschide mintea către prosperitate, bogăție și belșug și de a le atrage în viața ta este prin puterea vizualizării.

Ceea ce îți imaginezi în mod repetat în mintea ta, în cele din urmă vei obține.

Un alt mod care te poate ajuta să manifești abundența în viața ta este prin repetarea afirmațiilor. Aceste afirmații pozitive pot deschide poarta către prosperitate.

Poți folosi atât vizualizarea, cât și afirmațiile pentru a atrage în viața ta noi oportunități și lucrurile pe care ți le dorești.

Vizualizarea și afirmațiile, folosite corect și cu seriozitate, îți pot aduce opulență, bogăție și prosperitate în orice domeniu al vieții pe care îl alegi.

De asemenea, nu uita de abundența de spiritualitate, conștientizare, putere interioară și pace interioară.

Acestea nu sunt mai puțin importante decât posesia bogăției materiale.

Nu ezita să îți programezi o întâlnire cu mine, dacă simți că ai nevoie de ajutor, îndrumare sau vreun sfat, îți suntem la un call de tine .

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button