Mind

Abundența – si cum se manifesta

Cum se manifesta

Abundența – Prezența a ceea ce îți dorești este definita de abundența, iar manifestarea acesteia se referă la a trăi după standardele tale de “suficient” până când aceasta devine realitate.

Cum se manifesta abundenta?

Deci, asta înseamnă că trăiești și cheltuiești ca un milionar, chiar dacă nu ești unul în acest moment, în timp ce speri ca acest lucru să devină valabil? Da și nu.

Conceptul ar putea părea înșelător la prima vedere, îndemnând oamenii să trăiască o viață pe care o visează chiar și atunci când nu și-o pot permite. Dar este doar o parte a întregului concept de abundeta si de manifestare a acesteia..

Există o mulțime de abundență în jurul nostru: natura, bogăția, succesul, dragostea, mâncarea. S-ar putea ca aceste lucruri să nu-ți aparțină în acest moment, dar pot să îți aparțină dacă vrei. Tot ce trebuie să faci este să crezi. Continuă să citești pentru a afla cum!

“Crede până când vei reuși”, asta este?

Credința este pilonul central care susține ideea de manifestare a abundenței. Singurul lucru care te împiedică să realizezi ceva este lipsa de încredere în tine, în abilitățile tale și în dedicarea ta.

Dar stai, mai este ceva – efortul, răbdarea și procesul. Da, distanța dintre “a crede” și “a realiza” poate părea una scurtă, dar ea implică mai mult.

Simpla imaginație a lucrurilor nu le face să devină realitate. Trebuie să te prezinți în mod constant și să perseverezi. Credința ta este suficientă doar pentru a te motiva. După aceea, trebuie să procesezii această energie într-un proces semnificativ axat pe rezultate.

Manifest abundența în patru pași: credință, zbatere, proces, perseverență. Fiecare pas spre manifestarea abundenței este crucial, iar ratarea chiar și a unuia singur te poate întoarce la punctul de plecare!

Cum să manifești orice în viață

Un plan fără o strategie este doar o idee, așa cum se spune. Secțiunile de mai jos acoperă modul în care poți manifesta orice în viață prin personalizarea strategiilor care se potrivesc obiectivelor, temperamentului și energiei tale.

  1. Documentează-te unde ești și unde ai vrea să fii

abundenta

Nu știu dacă îți este cunoscută denumirea de vision board… este o fișă pe care sunt reprezentate viziunile, visele tale, ce îți dorești cu adevărat să realizezi.

Pune-ți visele, obiectivele pe o planșă și pune acea planșă la vedere, vei rămâne surprins să vezi peste ceva timp cum apuci să realizezi din ele, așa cum am spus ,ai sus, prin efort, nu doar prin faptul că le vezi și te gândești la ele…

Simplul gest de a te uita zilnic la tablă îți poate reaminti de tot ceea ce urmărești.

  1. Manifestă abundența prin legea atracției

Mintea umană este suficient de puternică pentru a produce gânduri care atrag realități similare. Așadar, dacă ești o persoană optimistă, cu siguranță vei întâlni oportunități extraordinare mai des decât un pesimist care privește lumea cu cinism. Să fie din cauză că pesimistul este mai puțin merituos? Nu. Este doar pentru că optimistul este mai deschis la provocări și explorează aspectul pozitiv al circumstanțelor, spre deosebire de un pesimist care primește negativ lucrurile care îi ies în cale.

Gândurile tale se reflectă în perspectiva ta și, în cele din urmă, în comportamentul tău. Dacă gândești pozitiv, vei atrage lucruri pozitive, deoarece ești mai receptiv la ele din punct de vedere comportamental. Această înțelegere acționează ca un fir de legătură între manifestarea abundenței și legea atracției.

Cum îți manifestezi bogăția și abundența?

Gândul la ceea ce nu ai are două fațete: fie te poți plânge de asta și strica lucrurile, fie poți folosi acest lucru ca pe un motiv pentru a munci mai mult și a obține ceea ce nu ai. Mergând pe legea atracției, trebuie să te concentrezi pe aspectul pozitiv al viselor, astfel încât să le poți atinge, în loc să te îngrijorezi că nu le trăiești acum sau că nu le trăiești sau că te gândești la ce s-a întâmplat în trecut.

Îți dorești atât de mult? Gândește-te că îl ai deja. Atunci, te va motiva să îl obții.

Gândește-te profund la aspirațiile tale și la ceea ce te-ar face cu adevărat fericit. Definește obiective concrete cu privire la locul în care te afli astăzi și unde vrei să fii mâine, peste un an și peste cinci ani.

Fii foarte specific cu privire la ceea ce oferi și pe cine servești.

Poți găsi mulțumire făcându-i pe alții fericiți.

Dar nu poți găsi satisfacție în a-i mulțumi pe alții. Există o diferență uriașă între a-ți găsi fericirea în cea a altora și a-ți defini bucuria după standardele altora. Nu fă confuzie între cele două.

Toată lumea are opinii, la fel ca și voi. Dar nu le lăsa să te descurajeze să îți atingeți scopul.

Înconjoară-te de oameni și lucruri care se potrivesc cu frecvența ta emoțională și intelectuală. Astfel încât să te propulseze în direcția obiectivelor tale.

Înțelege că tu ești cel care deține controlul asupra vieții tale. Nu prietenii, familia sau vecinii. Tu ești cel care se va confrunta cu consecințele deciziilor tale, așa că alege cu înțelepciune.

Aveți răbdare și aveți încredere în proces. Ai ajuns până aici și vei reuși să ajungi și de partea cealaltă.

Să ai încredere în tine este esențial, fără îndoială. Dar ce culegi din încrederea care te motivează? Te duce undeva sau stai pe loc?

Manifestarea abundenței este mai mult decât a vizualiza un viitor. Este o sursă de motivație care te conduce intrinsec în fiecare zi. Este ceea ce te diferențiază de cei care visează cu ochii deschiși.

abundeta

 

Nu ezita să îți programezi o întâlnire cu mine, dacă simți că ai nevoie de ajutor, îndrumare sau vreun sfat, îți suntem la un call de tine .

https://bit.ly/FiiTu

 

 

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button